Αεικίνητη η Κατερίνα Παπακώστα – Περιοδεία στον Δήμο Πύλης


Παρά την έντονη κοινοβουλευτική της δραστηριότητα και τις απανωτές συναντήσεις που πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα σε Υπουργεία και σε Υπηρεσιακούς Παράγοντες, η κυβερνητική Βουλευτής του Νομού μας Κατερίνα Παπακώστα, σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τον Δήμο Πύλης, όπου συναντήθηκε με πλήθος κόσμου.

Η Βουλευτής συνομίλησε με επιχειρηματίες της περιοχής, με παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς, αφουγκραζόμενη κάθε προβληματισμό τους, αλλά και την αγωνία τους σχετικά με την ακρίβεια που έχει επέλθει στην αγορά και στις τιμές της ενέργειας. Ο κόσμος την συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της όλο αυτό το διάστημα ως Βουλευτή, αλλά και για την προσήλωσή της στα θέματα του Νομού μας.

Τέλος, η κα. Παπακώστα είχε την χαρά να απολαύσει το χαριτωμένο τραγούδι των ‘’Λαζαρίνων’’, από τις παιδικές φωνές των μαθητριών των σχολείων της περιοχής. Η Βουλευτής έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς, όπως και στους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων, αλλά και Νηπιαγωγείων του Δήμου, που έχουν κάνει θεσμό πλέον, το έθιμο των ‘’Λαζαρίνων’’.
Δήλωσε μάλιστα, ιδιαίτερα χαρούμενη που μπορούμε πλέον με μεγαλύτερη ασφάλεια να χαρούμε ξανά τα έθιμά μας και να επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας, λόγω του μεγάλου ποσοστού των εμβολιασμών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia