Αθλητικές διακρίσεις Τρικαλινών μαθητών – Συγχαρητήρια Αλέξανδρου Καπανιάρη

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά την μαθήτρια του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων Δήμητρα Ντάσκα που στο αγώνισμα των 1500 μέτρων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και το κύπελο στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας- Κύπρου σχολικού έτους 2022-2023 που διεξήχθησαν στις 4 και 5 Μαΐου 2023 στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Συγχαίρουμε επίσης τον μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων Χρήστο Μπίζιο για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο αγώνισμα της σφύρας καθώς και τον μαθητή του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων Θωμά Γιουβρή, ο οποίος ήρθε 7ος στο αγώνισμα των 3.000 μέτρων στους παραπάνω Πανελλήνιους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στους/στις καθηγητές/τριες των σχολείων  για την προετοιμασία των μαθητών/τριών και την ικανότητά τους να τους/τις παρακινούν και να τους/τις εμπνέουν. Οι προσπάθειες αυτές της έμπνευσης και της δημιουργίας αποφέρουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα και είναι άξιες συγχαρητηρίων.

Ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις και πρόοδο στη μαθητική και στην αθλητική τους ζωή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia