Αιμοδοσία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.),  με έντονο αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, καλεί την Τρίτη 08 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 09:00-13:00, στο ισόγειο του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ όσους θέλουν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την πράξη ανθρωπιάς.

Η Εθελοντική αιμοδοσία, θα γίνει με την συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και οι αιμοδότες θα εξετάζονται από τον γιατρό που συμμετέχει στην αιμοδοσία, ο οποίος θα κάνει έλεγχο αιματοκρίτη και θα λαμβάνει το απαραίτητο ιστορικό τους.

Το Δ.Σ. σε συνεργασία με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό του Τμ. Αιμοδοσίας, εγγυάται  για την ασφάλεια καθώς θα ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός κατά τον χρόνο αναμονής. Θα γίνεται εγγραφή σε λίστα (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) και θα φροντίζουμε για την έγκαιρη ειδοποίηση των συναδέλφων.

Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής και αλληλεγγύης.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν και άτομα που δεν αποτελούν μέλη του συλλόγου , αποκτώντας ταυτότητα αιμοδότη της τράπεζας μας.

Πληροφορίες στο email: sypetrikalon@gmail.com  τηλ. επικ. 6945151813

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  Σ.Υ.Π.Ε.Τ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia