Αισιόδοξα μηνύματα στην κοπή πίτας του Κ.Υ. Πύλης

Σε όμορφο και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιηθηκε το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Υγείας Πύλης, παρουσία του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Την πίτα έκοψε ο Διευθυντής της νοσηλευτικής μονάδας υγειονομικής περίθαλψης Μιχάλης Βενιζέλος, πλαισιωμένος σ’ ευχάριστη ατμόσφαιρα από τον πρόεδρο εργαζομένων Κ.Υ. Ν. Τρικάλων Θανάση Μπαζιώτη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Δούλαλα, την Αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΔ Χαρά Καλιώρα, τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Θεόδωρο Χήρα και τους δημοτικούς συμβούλους Λαμπρινή Οικονόμου, Ιωάννη Κουτσονάσιο και Περικλή. Μητρονάτσιο.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ο κ.Βενιζελος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που στηρίζουν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, καθώς και όλο το προσωπικό που καταβάλλει τις καλλίτερες προσπάθειες για την παροχή ορθών παροχών στους κατοίκους της περιοχής. Επίσης αναφέρθηκε στις εργασίες ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων, στη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου και υπογράμμισε την έλευση (μέχρι το καλοκαίρι) Παιδιάτρου.

Σύντομους χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν οι Κώστας Δούλαλας, Θεόδωρος Χήρας, Θανάσης Μπαγιώτης και Περικλής Μητρονάτσιος.

Το Κέντρο Υγείας Πύλης εξυπηρετεί 10 δήμους, 12 περιφερειακά ιατρεία (8 τυπικά και 4 άγονα), 46 εξυπηρετούμενα ιατρεία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia