Ακλόνητα στην κορυφή τα Τρίκαλα, 1-0 τον Ιωνικό (Βίντεο)


Το πιο σημαντικό βήμα προς τη Super League 2 ίσως έκαναν τα Τρίκαλα, με τη νίκη τους επί του Ιωνικού με 1-0 μιας και πλέον βρίσκονται στο +6 από την δεύτερη θέση.

Νίκη στο ντέρμπι για τα Τρίκαλα με 1-0 απέναντι στον Ιωνικό και πλέον έχουν διαφορά από την δεύτερη θέση 6 βαθμούς!

Το ματς στα Τρίκαλα, ήταν αρκετά κλειστό με λίγες φάσεις και τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν κυρίως. Έτσι οι φάσεις ήταν λίγες και στο πρώτο ημίχρονο τις είχαν οι γηπεδούχοι με τους Σανδραβέλη και Σταματή.

Περίπου ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους όμως να βρίσκουν δίχτυα! Συγκεκριμένα στο 62′, ο Σταματής μετά από πάσα του Πλεάεθ με σουτ μέσα από την περιοχή κέρδισε τον Κουρεπίνη για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 84′ με ένα σουτ του Σμυρλή, αλλά αυτό έφυγε άουτ και τα Τρίκαλα πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

ΑΟ Τρίκαλα: Γιακουμής (46′ λ.τ. Ζαρόπουλος), Σανδραβέλης, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Πελάεθ, Λώττας (76′ Παπαγεωργίου), Σταματής (82′ Τσίπρας).

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιενσέ (68′ Σμυρλής), Μακρίδης (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Κρητικός, Βλαχομήτρος (75′ Μάναλης), Καλλέργης.

Δείτε το γκολ:

gazzeta.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia