Ακρως επιτυχημένο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11 και U13 στα Τρίκαλα

Εξαιρετικά επιτυχημένη μια ακόμη διοργάνωση πανελληνίου επιπέδου στα Τρίκαλα. Ο λόγος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11 και U13, που διεξήχθη επί διήμερο (5 και 6 Νοεμβρίου 2022) στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων.

Ο Δήμος Τρικκαίων συνδιοργάνωσε τους αγώνες, με την ΠΕ Τρικάλων, τον Δήμο Μουζακίου και, βεβαίως, την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, στην επίσημη έναρξη των αγώνων ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, καλωσορίζοντας τους αθλητές, τις αθλήτριες, τα μέλη των προπονητικών ομάδων, τους συνοδούς, επεσήμανε τη σημασία της διοργάνωσης, όχι μόνο για το μέλλον της πάλης, αλλά και το ότι αυτή διεξαγόταν σε πόλη με πληθώρα αθλητών που τίμησαν τη χώρα μας.


Το ΔΣ της Ομοσπονδίας απένειμε τιμητικές πλακέτες στον κ. Λάππα, που εκπροσωπούσε και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, στον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη – ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό – και στον Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη, ο οποίος κήρυξε την έναρξη των αγώνων.
Το διήμερο της πάλης στα Τρίκαλα, 350 αθλητές/τριες τίμησαν το ολυμπιακό αυτό αγώνισμα, που χάρισε στιγμές δόξας στη χώρα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia