Αλέξης Τσίπρας από Τρίκαλα: “Η υποδοχή σας είναι γνήσιο λαϊκό ξέσπασμα! (video)

Εν μεσώ επευφημιών από δεκάδες στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και πλήθος κόσμου που περίμενε υπομονετικά, έφθασε ο Αλέξης Τσίπρας αργά το απόγευμα στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στα Τρίκαλα.

Ο πρωθυπουργός διέσχισε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τον κεντρικό πεζόδρομο,όπου δημιουργήθηκε πραγματικό πανδαιμόνιο με συνθήματα και χειροκροτήματα. Λίγοι… “προνομιούχοι” είχαν την ευκαιρία να τραβήξουν και φωτογραφίες σέλφι με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μετακινούμενη λαοθάλασσα οδηγήθηκε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Δυνατή στιγμή! Ένα παιδάκι αποκαλεί με στεντόρεια φωνή “κύριε Αλέξη” τον πρωθυπουργό και εκείνος το χαιρετάει με χαμόγελο!

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς ικανοποιημένος από την μαζική προσέλευση του κόσμου στην ανοιχτή συγκέντρωση, ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στις μέρες του 2015 “…που όλοι έλεγαν θα χάσουμε και νικήσαμε”.

O πρωθυπουργός έκανε αναφορά στους Ρομά που έδωσαν ηχηρό παρών στην ομιλία του, τονίζοντας πως η κυβέρνηση πήρε σημαντικές πρωτοβουλίες για την βελτίωση ποιότητας της ζωής τους. Παράλληλα κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει ένα πρόγραμμα πιο σκληρό και από του Δ.Ν.Τ.

Ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε στην 13η σύνταξη και στη μείωση του Φ.Π.Α, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην κατασκευή του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε-65.

Μετα το πέρας της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε για λίγα λεπτά στο εκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Κώστα Κρεμμύδα, σε μια συμβολική ένδειξη υποστήριξης του εν λόγω υποψηφίου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia