ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ: Νέος εκθεσιακός χώρος στο κέντρο των Τρικάλων. 

Η επιχείρησή μας έρχεται ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας στο κέντρο των Τρικάλων. Η νέα μας έκθεση βρίσκεται στην Ομήρου 8 με ωράριο λειτουργίας καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 19.00-22.00.

Οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να δουν πληθώρα επιλογών και να συμβουλευτούν το έμπειρο προσωπικό μας για τις επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Έχουν τοποθετηθεί τα πλέον σύγχρονα συστήματα Κουφωμάτων αλουμινίου & Συνθετικών Κουφωμάτων PVC γερμανικής τεχνολογίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24310-70411


Το παραγωγικό προφίλ μας

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Επιχείρησης καταλαμβάνουν μια ιδιόκτητη έκταση 3800m2, όπου στεγάζονται μονάδες παραγωγής, αποθηκευτικοί χώροι & γραφεία διοίκησης. Ο εκθεσιακός μας χώρος στον οποίο μπορεί κανείς να πάρει μια εικόνα από πολλά συστήματα Κουφωμάτων (Αλουμινίου & PVC) καθώς και εναλλακτικές αποχρώσεις βαφής στεγάζονται επίσης σε ιδιόκτητη έκταση 900m2. H Εταιρία μας με δυνατότητα παραγωγής που φτάνει έως και τα 5000 κουφώματα ετησίως οργανώνεται και αναπτύσσει νέες μεθόδους παραγωγής – τοποθέτησης & ελέγχου της ποιότητας δημιουργώντας τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Η τεχνολογική υποδομή της Εταιρίας αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (αυτόματα κέντρα κοπής, γωνιάστρες, κολλητικές μηχανές, σύστημα παρακολούθησης παραγωγής) ώστε η παραγωγή να είναι αυτοματοποιημένη στο μέγιστο. Το προσωπικό μας σε επίπεδο παραγωγής ανέρχεται σε 23 άτομα, όλοι πιστοποιημένοι ομογενείς τεχνίτες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia