Ανακοίνωση του Δήμου Φαρκαδόνας για το κρούσμα κορονοϊού

Ο Δήμος Φαρκαδόνας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για τη δημόσια Υγεία, κάνει γνωστό ότι καταγράφηκε θετικό  κρούσμα COVID -19 σε εργαζόμενο του Δήμου. Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες  και, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεργείο με επικεφαλής την κυρία Δήμητρα Νάτσινα προσήλθε στις κτιριακές εγκαταστάσεις , έγινε   ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου υπαλλήλου στον χώρο εργασίας του , ελήφθησαν δείγματα από εργαζομένους  , ενώ θα γίνουν και απολυμάνσεις των χώρων.

Θα παρακαλούσαμε θερμά τους δημότες μας , αν δεν έχουν σοβαρά ζητήματα,  να μην προσέρχονται τουλάχιστον για τις επόμενες 14 ημέρες στους χώρους του Δημαρχείου και θα μπορούν είτε τηλεφωνικά στις υπηρεσίες του Δήμου μας  είτε με ραντεβού  να εξυπηρετούνται για τα θέματά τους.

Επισημαίνουμε την ανάγκη τήρησης των οδηγιών για την προστασία μας και τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, καθώς και σε ανοικτούς όπου υπάρχουν συνθήκες συγχρωτισμού.

Όλοι καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες και αγωνιούμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Είμαστε  σε μια κοινή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ειδικά όσα ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί, φροντίζοντας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας και ας παραμείνουμε ψύχραιμοι, για το καλό όλων μας. 

Να σημειώσουμε ότι ο εργαζόμενος παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα της νόσου και είναι καλά στην υγεία του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia