Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, μπροστά στον υπαρκτό και άμεσο κίνδυνο διάλυσης και αφανισμού της ιστορικής μας ομάδας, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και του ρόλου του, αποφάσισε ομόφωνα, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα, να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και να μην απαξιωθεί, συμμετέχοντας στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. 

Στη λήψη αυτής της απόφασης, καίριο και καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισαν οι δεσμεύσεις πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της πόλης αλλά και απλών φιλάθλων, για καθολική στήριξη και οικονομική συνδρομή.

Η ανιδιοτελείς προθέσεις όμως του Δ.Σ., ακόμη δε και οι οικονομικές υπερβάσεις των μελών του δεν είναι αρκετές και με βεβαιότητα το εγχείρημα θα καταλήξει σε αδιέξοδο και αποτυχία, αν δεν τύχει της ευρείας αποδοχής, της συστράτευσης και της πραγματικής στήριξης όλων των τρικαλινών. 

Με στόχευση την βιωσιμότητα της αναληφθείσας πρωτοβουλίας, απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα στήριξης. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε και έχουμε χρέος σε αυτό. 

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι πρωτοβουλίες και δράσεις, που θα αναληφθούν, προς ευόδωση του παραπάνω σκοπού. 

Για τον  Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Δ.Σ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia