Ανανεώνει το “συμβόλαιο εμπιστοσύνης” με τους συγχωριανούς του ο Σάκης Νικογιάννης.

Αγαπημένοι μου Συνχωριανοι.
Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που με εκλέξατε ως Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αμπελοχώριου.
Μεγάλη Τιμή και Ευθύνη για εμένα, γιατί κατάφερα να επιστρέψω κοντά σας αλλά και στον Τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Σέ έναν μικρό απολογισμό τών χρόνων πού πέρασαν, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι χειμώνα-καλοκαιρι δίπλα σάς επιλύοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής υλοποιήσαμε έργα όπως: Τσιμεντοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, δημιουργία τοιχίων, τοποθέτηση καγκελων περιμετρικά των δρόμων. Αποψίλωση δέντρων, καθαρισμό βατων και ιδιαίτερα πίσω από την παλαιά εκκλησία του χωριού για την ανάδειξη της.
Ένα μεγάλο έργο εν εξελίξει είναι ο δρόμος προς Παναγία, ο οποίος σύντομα θα ολοκληρωθεί. Να σημειωθεί ότι, έχουν δρομολογηθεί και πολλές άλλες σημαντικές παρεμβάσεις.
Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μετεώρων Κύριο Χρήστο Σινάνη για την άψογη συνεργασία μας, και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Κύριο Χρήστο Μιχαλάκη, καθώς ανταπεξήλθε σε οτιδήποτε και να του ζήτησα και είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν στο χωριό μας. Έτσι λοιπόν, στις 26 Μαϊου 2019 ημέρα Κυριακή ,σας καλώ όλους να επισκεφθείτε το χωριό μας και να με Τιμήσετε για άλλη μια φορά με την ψήφο σας, ώστε να μείνω κοντά σας και να συνεχίσω με αμείωτο το ενδιαφέρον το έργο μου για το χωριό μας.
Με σεβασμό,
Αθανάσιος Νικογιαννης του Ηλία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia