Ανδρέας Ξανθός από Τρίκαλα: «Η Κυβέρνηση απέτυχε να διαχειριστεί την πανδημία»

Περιοδεία στα Τρίκαλα πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης υγείας του κόμματος, Ανδρέας Ξανθος. Ο κ.Ξανθός επισκέφθηκε διαδοχικά το Κ.Υ Φαρκαδόνας, το Κ.Υ Καλαμπάκας και τέλος το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στη διάρκεια της περιοδείας του είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους διευθυντές των δομών υγείας, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζομένους. Κοινό συμπέρασμα όλων είναι ότι το ΕΣΥ χρειάζεται άμεση στελέχωση υγειονομικών, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην έξαρση του 4ου κύματος της πανδημίας. Στη συνέχεια άσκησε κριτική στη Ν.Δ και μίλησε για αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και της καταλόγισε ότι ο στόχος της είναι η ιδιωτικοποίηση, εν πολλοίς της υγείας.


Ο κ. Ξανθός, από την πλευρά του, δήλωσε την εκπεφρασμένη και αταλάντευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ενίσχυση του ΕΣΥ με ανθρώπινο δυναμικό και ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Επίσης παρουσίασε και την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία του ΕΣΥ, με γνώμονα τη δωρεάν παροχή υγείας για όλους τους πολίτες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia