Ανδρουλάκης από Τρίκαλα: «Ελάτε να αλλάξουμε την Ελλάδα μαζί» (βίντεο)

Την πόλη των Τρικάλων επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Τον κ.Ανδρουλάκη υποδέχτηκαν θερμά στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τα Τρίκαλα όπου ακολούθησε η προγραμματισμένη συγκέντρωση με ομιλία του υποψηφίου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη προλόγισε ο Γιάννης Τριγώνης, μέλος της Ν.Ε ΚΙΝΑΛ Τρικάλων.

Μιλώντας νωρίτερα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την προοδευτική παράταξη που θα πάρει χρήσιμες αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς να ζυγίζει το πολιτικό κόστος. Παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως απεδείχθη άτολμη, με τα συστήματα δημόσιας υγείας να δίνουν μάχη ανθεκτικότητας και την αντιπολίτευση να δημαγωγεί και να λαϊκίζει.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, απευθυνόμενος σε μέλη και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του που έδωσαν μαζικό παρών στην ανοιχτή εκδήλωση, τόνισε την ανάγκη να υπάρχει δύναμη προοδευτική που θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα:

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στα Τρίκαλα:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia