Ανεβάζει τους τόνους ο Μιχάλης Μπαγιώτης ενόψει του δημοτικού συμβουλίου

Για έλλειψη σχεδιασμού και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων κατηγορεί τη δημοτική Αρχή ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Για το έκτακτο του χαρακτήρα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας που καλείται να συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρκαδόνας, για την πρόσληψη υπαλλήλων που θα απασχοληθούν στο νέο παιδικό σταθμό Ταξιαρχών, μίλησε στο Ράδιο Ζυγός και στους συναδέλφους, Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο ίδιος άσκησε κριτική στη δημοτική Αρχή κάνοντας λόγο για καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα όλων των διαδικασιών.

«Αναμφίβολα θα πάμε στο δημοτικό συμβούλιο και θα ψηφίσουμε θετικά υπέρ του θέματος για την πρόσληψη υπαλλήλων που θα απασχοληθούν στο νέο παιδικό σταθμό Ταξιαρχών. Μια μεγάλη περιοχή, μια Δημοτική Ενότητα, η μοναδική που δεν έχει παιδικό σταθμό και αποτελούσε κάτι το αναγκαίο. Ωστόσο ερχόμαστε να ψηφίσουμε θέματα και να λάβουμε αποφάσεις στο «και πέντε», ενώ η δημοτική Αρχή θα έπρεπε να λαμβάνει αποφάσεις στο παρά πέντε. Μας καλούν σήμερα σε συνεδρίαση, όταν προ ημερών είχαμε συνεδριάσει και θα μπορούσε το θέμα να ενταχτεί στην συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας. Η δημοτική Αρχή βαδίζει χωρίς σχεδιασμό, κι αυτό θεωρώ ότι δεν ευνοεί ούτε τους πολίτες, ούτε το Δήμο. Αντιθέτως τους βλάπτει.», τόνισε ο κ. Μπαγιώτης.

Ο ίδιος σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν για τους υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας, δια στόματος Γιάννη Γεωργολόπουλου, αντιδημάρχου Οικονομικών, ο οποίος ανέφερε ότι σκέφτεται ακόμη και να παραιτηθεί καθώς δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους. Με καυστικό τρόπο ο κ. Μπαγιώτης, δήλωσε ότι σε περίπτωση που δεν μπορεί ο αντιδήμαρχος, μπορεί να παραιτηθεί…

krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia