Ανεβαίνει επίπεδο η Πηγή: Νέα γήπεδα ετοιμάζει ο Μιχαλάκης

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Πύλης Κώστα Ζούρτο και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πηγής Χρήστο Μαυρογιάννη είχε προ ημερών στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, με βασικό αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με τις εργασίες κατασκευής δύο νέων αθλητικών εγκαταστάσεων που θα ξεκινήσουν λίαν προσεχώς.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Μιχαλάκη, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσα από ένα πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που υλοποιεί για την καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων. Έτσι στην τοπική κοινότητα Πηγής του Δήμου Πύλης πρόκειται να δημιουργηθεί ένα γήπεδο 5Χ5 στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” και ένα γήπεδο μπάσκετ, στο υπάρχον γήπεδο στο πάρκο του Δερβέναγα, ενώ προβλέπεται και τρίτη παρέμβαση με εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος στο γήπεδο της Πηγής.

Από την πλευρά τους οι κ. Ζούρτος και Μαυρογιάννης ευχαρίστησαν θερμά τον κ.Μιχαλάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη στήριξη των προσπαθειών τους που συντείνουν στην ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia