Ανοιξε τις πύλες της η επιχείρηση “House ART” στην Οιχαλία. [εικόνες]

Μια νέα εταιρία ήρθε να προστεθεί στο επιχειρείν της Οιχαλίας και της ευρύτερης περιοχής – Ο λόγος για την HouseART η οποία εγκαινίασε προ ημερών τα γραφεία της στην οδό Δημοκρατίας με 2 νέα παιδιά τον Σωτήρη Στεργίου και τον Θέμη Μορέλλα οι οποίοι ειδικεύονται στο τομέα της ξηράς δόμησης και όχι μόνο έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες επιτυχημένα έργα..!

Η επιχείρησή μας “House ART” η οποία εδρεύει στην οδό Δημοκρατίας στην Οιχαλία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας έχοντας φέρει σε πέρας έως σήμερα ένα μεγάλο αριθμό κατασκευών με γυψοσανίδα στον Δήμο Φαρκαδόνας και όχι μόνο.Η έμπειρη ομάδα μας παρακολουθώντας στενά όλες της νέες εφαρμογές – τεχνολογίες μπορεί να σας προσφέρει σύγχρονες λύσεις και μοναδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε χώρου, και τις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη.Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε υπηρεσία μας ζητηθεί, στον κλάδο της ξηράς δόμησης και όχι μόνο. Είμαστε άρτια εξοπλισμένοι, με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, καθώς και με έμπειρο προσωπικό, δίνοντας μας την δυνατότητα, να αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε κατασκευές γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας, χωρίσματα, ψευδοροφές, κρυφούς φωτισμούς, ορυκτή ίνα, ειδικές κατασκευές, διαμορφώσεις χώρων, θερμομονώσεις,ηχομονώσεις, πυροπροστασίες και γύψινες διακοσμήσεις.Κάθε έργο αντιμετωπίζεται από εμάς ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη μας.Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής.Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στον νομό Τρικάλων, στο εξωτερικό και όχι μόνο.Επίσης αναλαμβάνουμε και το πρόγραμμα εξοικονόμησης κατ’ οίκον.Μελετάμε το χώρο σας είτε είναι επαγγελματικός είτε ιδιωτικός και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η ποιότητα εργασίας, η υψηλή αισθητική και το εγγυημένο αποτέλεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.HouseART (Γυψοσανίδες – Δόμηση- Θερμοπροσόψεις εσωτερικών χώρων) –Οιχαλία Τρικάλων – Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977207613 (Σωτήρης), 6986048591 (Θέμης)

oichalialive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia