Αντιπολιτευτικά πυρά για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς (βίντεο)

Στα άκρα ωθούνται οι σχέσεις του Σωματείου Παραγωγών νομού Τρικάλων με τη δημοτική αρχή, μετά τη σημερινή σύλληψη γυναίκας παραγωγού επειδή αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τη δημοτική αστυνομία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα της παραγωγού δεν υπήρχε στη σχετική λίστα με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να εξακριβωθούν τα στοιχεία της.

Η παραγωγός (κάτοχος νόμιμης άδειας) διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι εξαιρέθηκε για δεύτερη εβδομάδα από τη σχετική λίστα της Δευτέρας, γεγονός που της στερεί το ούτως ή άλλως πενιχρό μεροκάματο.

Στο χώρο μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης προς την παραγωγό οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Σπανός, Γιώργος Καϊκής, Γιώργος Μητσιούλης, αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Άνοιξη» Αποστόλης Θωμόπουλος, οι οποίοι ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να σκύψει πάνω στο πρόβλημα, αφήνοντας αιχμές για χειρισμούς που αδικούν παραγωγούς σε περίοδο πανδημίας: Δείτε τα βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia