Αντωνία Φίκα: Η δυναμική υποψήφια του Κώστα Αγοραστού μας συστήνεται.

Οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης στις 8 Οκτωβρίου αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο Μετεώρων και συνολικά για το νομό Τρικάλων.

Συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” του Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού, γιατί είναι ο μόνος συνδυασμός που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και έχει αποδείξει στην πράξη ότι υπηρετεί τα συμφέροντα όλων των πολιτών.

Ζητώ από τους πολίτες να με εμπιστευτούν, γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες για ανάπτυξη και πρόοδο που έχει ο τόπος μας.

Κατάγομαι από τον Αμάραντο και δραστηριοποιούμαι εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή με την οικογενειακή επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων.

Ο στόχος μου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, είναι να καταφέρουμε να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα κρατήσουν τα νέα παιδιά στα χωριά μας 

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι απαραίτητο να υλοποιήσουμε τα αναγκαία έργα υποδομής και να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών ώστε η ζωή να είναι ευκολότερη και καλύτερη για όλους μας.

Με σωστό σχεδιασμό μπορούμε να αναδείξουμε περαιτέρω την πλούσια πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής με τη μοναστική πολιτεία των Μετεώρων που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ανθρώπους που μας επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Χρειαζόμαστε ένα υγιές μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που θα προστατεύει την ιστορική και πολιτιστική φυσιογνωμία, θα αναδεικνύει τη μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου μας και ταυτόχρονα θα προσφέρει ευκαιρίες ευημερίας για όλους τους πολίτες.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε!

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

ΑΝΤΩΝΙΑ ΦΙΚΑ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia