ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες. Αντίσταση και ανατροπή από την πρώτη ημέρα.



Το πρώτο Προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης της ΝΔ πριν ακόμα ορκιστεί και οριστούν οι υπουργοί μας δίνει μια γεύση για τις ανακοινωμένες έτσι κι αλλιώς προθέσεις της νέας κυβέρνησης.

Με το ΠΔ αυτό η ευθύνη των hotspot και των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών μεταφέρεται από το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής στο νέο υπερυπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως και βασικοί  τομείς της  αντιεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Αυτή η επιλογή μαζί με την εξαγγελία της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, της πρόσληψης 1500 αστυνομικών, της επανασύστασης της εγκληματικής ομάδας Δέλτα κα δείχνουν την επίθεση στα δημοκρατικα δικαιώματα και τις λαικές ελευθερίες για να κλιμακωθεί η επίθεση στους εργαζόμενους με τα ευρωμνημονιακά μέτρα που έχει ήδη υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα περισσότερα!   

Ο αυταρχισμός και η κατάργηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων θα βρει απέναντί του τον κόσμο της δουλειάς..Η πολιτική αυτή δεν θα περάσει. Αντίσταση και ανατροπή από την πρώτη μέρα! 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia