Απεβίωσε η γηραιότερη κάτοικος της Οιχαλίας

Η «Μαυροπέτρινα» κατά κόσμον Ευαγγελία Σακελλαρίου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 101 ετών

Το βράδυ της Τετάρτης λίγο πριν τα μεσάνυχτα έκλεισε ο κύκλος της ζωής για την γηραιότερη κάτοικο της Οιχαλίας.

Η καρδιά της «Μαυροπέτρινας» έμελε να χτυπήσει για τελευταία φορά στις 10:30  το βράδυ και η ψυχούλα της αναχώρησε ήρεμα προς τους ουρανούς σε ηλικία 101 ετών.

Γεννηθείσα το 1919 η Ευαγγελία Σακελλαρίου έζησε την κατοχή, τον εμφύλιο πόλεμο, έζησε την δικτατορία, την οικονομική κρίση, την διασπορά και την μετανάστευση. Παρά τα δεινά των εποχών ευτύχησε να έχει κατά την διάρκεια της ζωής της πολλούς και όμορφους ανθρώπους δίπλα της. Με τον αείμνηστο συζυγό της Πέτρο, άνοιξαν το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Οιχαλία δημιουργώντας και μία γλυκιά οικογένεια με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα- μία οικογένεια με ανθρώπους τρυφερούς και δημιουργικούς και για τους οποίους καμάρωσε για τα άλματα στην ζωή τους, γεύθηκε την χαρά της δημιουργίας τους και από τους οποίους εισέπραξε καθολικά την στοργή, την ευγνωμοσύνη, τον σεβασμό και την απεριόριστη αγάπη που επιθυμεί κάθε άνθρωπος προς αυτόν.

Το ύστατο χαίρε στην Ευαγγελία Σακελλαρίου θα δοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στην Οιχαλία.

Η σορός θα μεταφερθεί στις 9 το πρωί στην οικία της, στις 12 θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και εν συνεχεία θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία στο δημοτικό κοιμητήριο Οιχαλίας.

Αφήνει πίσω τα παιδιά της Βασίλη-Χρύσα Σακελλαρίου (Μαύρος) και Μαίρη Θεοχάρη, τα εγγόνια Ευαγγελία, Ράνια, Μαρία, Έφη και Πέτρο και τα δισέγγονα Μαίρη, Τζωρτζίνα και Κέλλυ.

 OichaliaNEWS 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia