Αποδίδει καρπούς η συνεργασία Χρήστου Μιχαλάκη-Σάκη Νικογιάννη με εργα προοπτικής!

Ένα ακόμη σημαντικό έργο που αποτελούσε διακαή πόθο του δραστήριου και αποφασιστικού προέδρου του Αμπελοχωρίου Σάκη Νικογιάννη, εισήλθε σε τροχιά υλοποίησης!

Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος Αμπελοχωρίου προς Παναγιά προϋπολογισμού 247.000 ευρώ.

Ο Σάκης Νικογιάννης- έτοιμος για δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Αμπελοχωρίου- χαίρει της εκτίμησης του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και χέρι-χέρι δρομολογούν έργα υποδομής που βάζουν στο επίκεντρο την ανάπτυξη!

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφερει: Στη συντήρηση και ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος Αμπελοχώρι προς Παναγιά στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 247.000 ευρώ. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Τρικάλων. Κύριο μέλη μας αποτελεί είναι η μετακίνηση των πολιτών, η διακίνηση των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας, αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Σε μια δύσκολη οικονομική στιγμή για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση εξασφαλίζουμε πόρους για έργα ανθρώπινα, έργα χρήσιμα, έργα ουσίας».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia