Αποκριάτικο πάρτι με σουβλάκια στη Μουριά Τρικάλων. [εικόνες]

Πάρα πολύς ο κόσμος που βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο της Μουριάς, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Βάιος Καλύβας και οι άνθρωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ευχήθηκαν καλές απόκριες, υποσχόμενοι πολλές δράσεις και τη νέα χρονιά.

Ένα ξέφρενο πάρτυ με ξεσηκωτική μουσική μουσική, ζουμερά και νόστιμα σουβλάκια και πολλά Happenings που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.

Ρεσιτάλ ψησίματος από τον Θανάση Κόττη!

Δεκάδες μασκαρεμένα παιδιά, παρέα με τους γονείς τους – που αφέθηκαν στο ρυθμό της εκδήλωσης – έπαιξαν, χόρεψαν, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν, παρέα με τον Μάγο, Κωνσταντίνο Ασκητή.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας, ο αντιδήμαρχος Πύλης Κώστας Ζούρτος, η Μαρίνα Πανάγου, πρόεδρος ΟΚΠΑΔ, η Χαρά Καλιώρα, αντιπρόεδρος ΟΚΠΑΔ, η Κατερίνα Πισώνη και ο οικοδεσπότης Δημήτρης Γιαννούλάκος, πρόεδρος της ΤΚ Μουριάς.

Χορηγοί : Κωνσταντίνος Μαράβας, Σωτήρης Αγγέλης, Αθανάσιος Μπάγκος, Κάβα Τσινας, Χριστίνα Μάκκα και Γάτσιου Μαριάνα.

Ψήστες: Μπαρμπαγιάννης, Σάκης Κόττης, Διαμάντης Μπλέτσας, Κώστας Χήρας.

Φωτογραφία: Ηλέκτρα Κατσαρού

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia