Αποχαιρετά τον Σύλλογο Ηπειρωτών Τρικάλων η Νίκη Χύτα.

Μετά από πολλά συνεχόμενα χρόνια στη θέση της Προέδρου, δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων. Όλα αυτά τα χρόνια αποκόμισα πολλές εμπειρίες ευχάριστες και δύσκολες , κυρίως όμως το έργο μας υπήρξε δημιουργικό.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα ότι συνεργάστηκα με ανθρώπους οι οποίοι αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο, προσφέροντας έτσι εξαιρετικό έργο με πολλή αγάπη και ζήλο για την Ηπειρώτικη παράδοση. Πιστεύω ότι προσέφερα τα μέγιστα, τοποθετώντας ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το οικοδόμημα που λέγεται πολιτιστική κληρονομιά, έτσι ώστε να μεταβεί στις επόμενες γενιές με αγάπη και αυθεντικότητα .

 Προσπάθησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να φανώ αντάξια των προσδοκιών μας. Θεωρώ ότι υπηρέτησα τις αξίες του Συλλόγου με πίστη, με αφοσίωση, με  ανιδιοτέλεια, αλλά κυρίως με αγάπη για τον τόπο μου. 

 Οι πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων του οποίου είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος, είχαν πανελλαδική αναγνώριση αναδεικνύοντάς τον ως έναν από τους πιο δραστήριους πολιτιστικούς Συλλόγους της Χώρας. 

Ήμουνα και θα συνεχίσω να είμαι αρθρογράφος στην εφημερίδα  «Ηπειρώτικα νέα». Ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συμπορεύτηκαν μαζί μου μέχρι το τέλος της θητείας, προκειμένου να παραμένει ο Σύλλογος σε υψηλό επίπεδο, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο. Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο των Τρικάλων που πρόβαλλαν τις δράσεις του Συλλόγου, τους Φορείς της πόλης των Τρικάλων, καθώς και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρικκαίων.

 Για μένα προσωπικά ήταν ένας διαρκής αγώνας, ένα όμορφο ταξίδι στη μηχανή του χρόνου με ανεπανάληπτη διαδρομή γεμάτη εμπειρία και γνώσεις.  Κρατώ βαθειά μέσα μου τις καλύτερες στιγμές. Κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Η δική σας αναγνώριση με τιμά ιδιαιτέρως και τη θεωρώ ως τη μεγαλύτερη ανταμοιβή μου. 

Η Ήπειρος αποτελούσε και θα αποτελεί ένα αρραγές κομμάτι της ψυχής μου  και σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρίσκομαι , θα το κουβαλάω μαζί μου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia