Αρνητικά όλα τα Rapid test για τον κορωνοϊό στο Μ. Κεφαλόβρυσο

Χαμόγελα ανακούφισης για τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μεγάλου Κεφαλόβρυσου Σωτήρη Τσιγάρα και τον επι σειρά ετών τοπικό σύμβουλο Διονύση Αλιάγα, μετά τα αποτελεσματα των ελέγχων (rapid test) που έγιναν στο ιατρείο του χωριού, παρουσία της υπεύθυνης του ΕΟΔΥ στα Τρίκαλα Δήμητρας Νάτσινα.

Οι Σωτήρης Τσιγάρας και Διονύσης Αλιάγας υποδέχτηκαν τη συντονίστρια Δήμητρα Νάτσινα και τα μέλη της ομάδας ειδικού σκοπού (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.

61 κάτοικοι του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου, ηλικίας από 18 εως 90 ετών, υποβλήθηκαν σε rapid test άμεσα και με ασφάλεια τηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες οδηγίες που προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό, ωστόσο σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιγάρα, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η σημερινή δράση για την ανίχνευση του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Κινητής Μονάδας Ειδικού Σκοπού του Ελληνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Ο Διονύσης Αλιάγας άδραξε την ευκαρία και υποβλήθηκε σε ένα ακόμα rapid test.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia