Αυξημένη η ζήτηση για χειρουργικές μάσκες στην Καλαμπάκα

Αυξημένη είναι η ζήτηση για χειρουργικές μάσκες στα περισσότερα φαρμακεία της Καλαμπάκας με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να είναι οριακά στο να εμφανίσουν έλλειψη στο συγκεκριμένο προϊόν.

Η ζήτηση είναι μεγάλη λόγων της ανησυχίας που υπάρχει σε ολόκληρο τον πλανήτη για τον νέο κορονοϊό αλλά και της είδησης που αναμεταδίδουν σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης για τα κρούσματα στη γειτονική μας χώρα την Ιταλία.

Στις αποθήκες υπήρχε μεγάλο απόθεμα, ωστόσο λόγω της ζήτησης έχει αρχίσει και μειώνεται. Οι φαρμακοποιοί της Καλαμπάκας συνιστούν ψυχραιμία στον κόσμο και τονίζουν πως δεν πρέπει να πανικοβάλλονται και να ζητούν μεγάλες ποσότητες μασκών διότι στη χώρα μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Κορονοϊό. Επισημαίνουν επίσης πως εάν δεν υπάρχει πανικός και η ζήτηση γίνεται με σύνεση οι εταιρείες που προμηθεύουν τις μάσκες στα φαρμακεία θα ανταποκρίνονται καλύτερα και σταθερά και έτσι δεν θα υπάρξει έλλειψη. Επίσης σημειώνεται ότι εκτός από τις απλές χειρουργικές μάσκες υπάρχουν και οι καλύτερης ποιότητας οι οποίες υπάρχουν σε αφθονία.

tameteora.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia