Αυτοί είναι οι 9 υπέροχοι του ΜοιράΖΩμαι! (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα με πολλές φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στον κατάμεστο Χειμερινό Κινηματογράφο στο Μύλο Ματσόπουλου, η παρουσίαση του Συλλόγου ΜοιράΖΩμαι.

Εννέα άνθρωποι έρχονται να ενισχύσουν το όραμα του Θωμά Τζιωρτζιώτη, για μια κοινωνία αλληλεγγύης, ευαισθησίας και προσφοράς, με σκοπό να ανθίσουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

«Περνάμε από το εγώ στο εμείς, αυτό είναι το νόημα του ΜοιράΖΩμαι» τόνισε χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Βάσω Μητρουλιά, επιχειρηματίας της Καρδίτσας, στο σύντομο αλλά ουσιαστικό χαιρετισμό της, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Τη ζεστή εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΣΙΩΛΑ, της τάξης βιολιού της καθηγήτριας του Ωδείου κας Jung – Eun LEE (Τζονγκ-Ουν Λι)

Jin Wei Guo (Τσιν Γουέι Κουό) πρόσφατα βραβευθείς με το Β’ ΒΡΑΒΕΙΟ στον USA Classical International Youth Music Competition

Ιωάννα Σκρέκα πρόσφατα βραβευθείσα με το GRAND PRIX στον USA Classical International Youth Music Competition. Στο πιάνο συνόδευε η κα Ιωάννα Σιοπούδη. Επίσης, χόρεψαν τα κορίτσια του FUN+FIT GYMNASTICS FOR ALL τμήμα του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Ντίνος Μπάρδας, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δήμητρα Νάτσινα, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Θανάσης Λιούτας, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Αλέξιος Κανίνας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης, o επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης Θοδωρής Χήρας, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης κ.α.

Το νεοσυσταθέν Δοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ΜοιράΖΩμαι αποτελούν οι:

Θωμάς Τζιωρτζιώτης, πρόεδρος

Βάσω Μητρουλιά αντιπρόεδρος (Καρδίτσα)

Δήμητρα Παπαγιάννη Γραμματέας

Αριστοτέλης Σιακαβάρας Ταμείας

Μέλη:

Γιώργος Ηλιάδης

Βαλάντης Τσιούτσιας

Βασίλης Μάντζιος

Στέφανος Βαβύλης

Ελένη Κίτση (Καρδίτσα)

Φανερά συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση του κόσμου στα αποκαλυπτήρια του συλλόγου, ο Θωμάς Τζιωρτζιώτης έδωσε το περίγραμμα των δράσεων που θα αναπτύξει ο σύλλογος με τη βοήθεια των φίλων του για να κάνει τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες, πιο όμορφες.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia