Αφοί Μπότη: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά, ενισχύουμε την τοπική οικονομία»

Ο κορονοϊός και το παρατεταμένo lockdown πριν από κάποιους μήνες, γνωρίζουμε όλοι πως είχε δυσμενείς επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας, με αποτέλεσμα η επιχειρηματικότητα να περνάει δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό όμως για την ανάπτυξη του τόπου και της κάθε πόλης ξεχωριστά, οι πολίτες να στηρίζουν την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα, κάτι το οποίο έχουν αντιληφθεί οι κάτοικοι των Τρικάλων, οι οποίοι όχι μόνο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά ανέκαθεν στήριζαν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Μια από αυτές τις επιχειρήσεις είναι το πρατήριο υγρών καυσίμων Αφοί Μπότη, οι οποίοι μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στo facebook, θέλησαν να ευχαριστήσουν τους Τρικαλινούς για την αμέριστη υποστήριξη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους.

Με δυο πρατήρια, στην Φαρκαδόνα και στα Τρίκαλα, είναι πανέτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων σας.

Μάλιστα στην ευχαριστήρια ανακοίνωση τους οι Αφοί Μπότη, αναφέρθηκαν σε πλούσια δώρα τα οποία περιμένουν τους πελάτες τους, εις ένδειξη ανταπόδοσης της εκτίμησης και της προτίμησης των Τρικαλινών πολιτών στην επιχείρηση τους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia