Αχιλλέας Λασπάς: «Εργαστήκαμε σκληρά, δώσαμε λύσεις»

Αγαπητές συνδημότισσες , αγαπητοί συνδημότες
Με την ευκαιρία της λήξης της θητείας μου ως αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, με τους οποίους μοιραστήκαμε καλές και δύσκολες μέρες , δώσαμε λύσεις σε καθημερινά αλλά και χρονίζοντα προβλήματα με σκοπό ν΄ ανακουφίσουμε τους πολίτες από τα προβλήματά τους και να κάνουμε δημιουργική διοίκηση. Σας ευχαριστώ όλους ,για τη συμβολή σας στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.
Με τίμησε ιδιαίτερα ο Δήμαρχός μας και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου τον οποίο τιμώ, αγαπώ και τον ευχαριστώ πολύ γι΄αυτό, γιατί ως αντιδήμαρχος, μου δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω στον αγαπημένο, θαυμάσιο τόπο μου. Στον πιο ωραίο δήμο με καλούς , ευγενικούς και αγαπημένους κατοίκους, που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους να τους εκπροσωπώ και να τους υπηρετώ.
Στόχος και ευθύνη μου ήταν να διαχειρίζομαι σωστά με εργατικότητα, αποτελεσματικότητα ,σεβασμό και αίσθημα ευθύνης αυτή την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Στο μεγάλο αυτό ταξίδι έμαθα πολλά, γνώρισα πολλούς αγάπησα και αγαπήθηκα, έκανα φίλους.
Εργαζόμουν με την ψυχή μου. Ποτέ δεν προβληματίστηκα για τις ώρες εργασίας που αφιέρωσα. Με ένοιαζε η ουσία. Η δημιουργική, ποιοτική αποτελεσματική εργασία και καθόλου η δημοσιότητα.
Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ το προσωπικό, που αν και είναι ολιγάριθμο σηκώνουν ένα πολύ μεγάλο βάρος και επιτελούν ένα σπουδαίο έργο. Προσωπικά με βοήθησαν πολύ και ό,τι τους ανατέθηκε το έφερναν εις πέρας, αποδεικνύοντας ότι το φιλότιμο και η θέληση του ανθρώπου κάνει τα δύσκολα, εύκολα. Πάντα και παντού όλοι μαζί δώσαμε τη λύση που ταίριαζε στις αξίες μας.
Αγαπώ όπως και εσείς, τα όμορφα Τρίκαλα, τα χωριά και τους υπέροχους κατοίκους. Είναι θαυμάσια κάθε εποχή, κάθε μέρα. Πιστεύω ότι το μέλλον βρίσκεται στα χέρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Πρόοδος και η Επιτυχία , απαιτεί τη σύμπραξη και προσπάθεια όλων των πολιτών, απαιτεί ενέργεια, δράσεις με ανοιχτό μυαλό και αγάπη. Μονοιασμένοι , μπορούμε να κάνουμε πολλά και μεγάλα. . Άλλωστε η επιτυχία του Δημάρχου είναι και επιτυχία του τόπου
Στο σκάφος που λέγεται Πατρίδα ,Δήμος, Περιφέρεια, όλοι είμαστε συνεπιβάτες, συνυπεύθυνοι, συνυπόλογοι. Ας κοιτάξουμε τί είναι αυτό το οποίο χρειάζεται ο τόπος μας με ομόνοια, ομοψυχία ο καθένας, να συνεισφέρει. Να συμπορευόμαστε, να έχουμε αγάπη μεταξύ μας, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και πάνω απ’ όλα να δώσουμε δύναμη στα παιδιά μας.
Νοιώθω ευγνώμων γι αυτό που έχω ζήσει. Νοιώθω συναισθήματα τιμής και ευγνωμοσύνης. Θα μείνουν πάντα στην καρδιά μου ωραίες αναμνήσεις και συνεργασίες.
Εύχομαι ο Θεός να σας ευλογεί , να σας προστατεύει από κάθε κακό και κάθε κίνδυνο.
Καλή, δημιουργική , γόνιμη συνέχεια στο νέο αντιδήμαρχο και φίλο μου Βασίλη Κρανιά.
Σας ευχαριστώ που ήσασταν κοντά μου.
Σας φιλώ όλους με αγάπη.

                     ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 

.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Α΄ ΤΟΜΕΑ

 ΑΧΙΛΛΕΥΣ  ΚΩΝ/ΝΟΥ   ΛΑΣΠΑΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia