Άγγελος Πατσιατζής: Κεντρικό πρόσωπο σε βίντεο για τον Κεφαλοπόταμο

Δυο άνθρωποι με καλλιτεχνικές ανησυχίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές του Κεφαλοπόταμου στα ριζά του Κόζιακα, μια όαση δροσιάς, ένα μέρος μαγευτικό βγαλμένο από τις σελίδες παραμυθιού…

Ο Γιώργος Γιαννάκης με τεράστια εμπειρία στο μάρκετιγκ και ο γνωστός στο πανελλήνιο ξυλογλύπτης Άγγελος Πατσιατζής (άριστος γνώστης της μοναδικής διαδρομής) πραγματοποίησαν εντυπωσιακά γυρίσματα στο πλατανοσκέπαστο μονοπάτι του Κεφαλοπόταμου, τα οποία αποτελούν μέρος ενός βίντεο που προβάλει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό τις 40 ομορφιές που πρέπει να δει ο επισκέπτης της περιοχής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Άγγελου Πατσιατζή για τη συμβολή του στο αφιέρωμα:

«Πριν λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλέφωνο από έναν πολύ καλό μου φίλο τον Γιώργο Γιαννάκη για την δημιουργία ενός βίντεο για το μάρκετινγκ τουριστικού προορισμού του Νόμου Τρικάλων.

Στόχος είναι μέσα από τις μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες που ζει ο επισκέπτης να προβάλλει το βίωμα του ως νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης.


Έτσι λοιπόν μια από τις 40 περίπου βιωματικες εμπειρίες που πρέπει να ζήσει ένας επισκέπτης στον Νόμο Τρικάλων είναι και ένας περίπατος στο πλατανοσκέπαστο μονοπάτι του Κεφαλοποτάμου, εκεί που η φύση δημιούργησε ένα μοναδικό τοπίο με πολλές εκπλήξεις.

Καλύτερα είναι να μην μιλήσω εγώ για τον Κεφαλοπόταμο, η έλξη που νιώθει ο επισκέπτης τον καθοδηγεί να ανακαλύψει μόνος του τα μυστικά του μονοπατιού.

Γιώργο Γιαννάκη σε ευχαριστούμε για την προβολή και ευχόμαστε τα καλύτερα για εσένα την οικογένια σου και @www.exploredmc.gr»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia