Βάιος Τάσιος στο συνέδριο της ΟΕΝΓΕ: «Η συμμετοχή πανελλαδικά καταργεί στην πράξη το έκτρωμα Χατζηδάκη»

Σε μια κρίσιμη περίοδο για το υγειονομικό και συνολικά για το λαϊκό κίνημα, ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Απρίλη, οι εργασίες του 11ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), που με τη ζωντανή και μαζική συμμετοχή και τις αποφάσεις του μπορούν να δώσουν νέα ώθηση στην πάλη του κλάδου απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, στη συλλογική διεκδίκηση για εργασιακή και επιστημονική αξιοπρέπεια, για δωρεάν υγεία για όλο το λαό.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού απολογισμού της Ομοσπονδίας από την απερχόμενη πρόεδρο, Αφροδίτη Ρέτζιου.

Οι τοποθετήσεις συνέδρων που ξεκίνησαν σήμερα, θα συνεχιστούν και το Σάββατο, όπου το βράδυ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την ψήφιση της απόφασης του Συνεδρίου και του διεκδικητικού πλαισίου για την επόμενη θητεία.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Γενικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Στις αρχαιρεσίες του κλάδου ψήφισαν πανελλαδικά πάνω από 9000!!! γιατροί, οι οποίοι εξέλεξαν 246 αντιπροσώπους. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ε. Ι. ΝΚΥΝΤ Βάιος Τάσιος, ο οποίος συμμετέχει ως αντιπρόσωπος στο συνέδριο “η συμμετοχή αυτή πανελλαδικά καταργεί στην πράξη το έκτρωμα Χατζηδάκη που θέλει νεκρό το συνδικαλιστικο κίνημα”. Σε σχέση με τα αποτελέσματα των εκλογών δήλωσε την πεποίθηση ότι η παράταξη του η ΔΗΠΑΚ που πρόκειται στο ΚΚΕ θα είναι η πρώτη δύναμη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia