Βίκυ Φλέσσα: “Να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά φιλελλήνων”

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Φλέσσα. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης της στα Τρίκαλα, το ιστορικό Φρούριο όπου συναντήθηκε με δημοσιογράφους της περιοχής για συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Χαρακτήρισε Φιλοευρωπαϊστή τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη και ανέλυσε τους λόγους που την ώθησαν να ενταχθεί στο ευρώ ψηφοδέλτιο της γαλάζιας παράταξης

…. Επιθυμώ να αγωνιστώ στην ευρωβουλή με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδείξουμε τα τοπόσημα του Ελληνισμού. Έχω ξεκινήσει αυτή την περιοδεία στην Ελλάδα και ζητώ σε κάθε πόλη από τους τοπικούς άρχοντες τους πολίτες και τους συναδέλφους δημοσιογράφους, να μου δίνουν ιδέες για το πως μπορεί να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί πολιτιστικά η εκάστοτε περιοχή.

Για την απόφαση της να δεχθεί την πρόταση του Κυριακού Μητσοτάκη και να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, η κα Φλέσσα τόνισε πως δέχτηκε να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, διότι συνειδητοποίησε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου είπε ότι θα ήθελε να βοηθήσω με προτάσεις και ιδέες, σε συνδυασμό με την αίσθηση που έχω για τον πρόεδρο της ΝΔ ότι είναι ένας άνθρωπος που επενδύει στην Παιδεία, τον πολιτισμό και την αριστεία, σκέφτηκα ότι θα ήταν δειλία εκ μέρους να αρνηθώ. Πρέπει να τολμήσουμε για να αλλάξουν τα πράγματα διαφορετικά δεν θα πετύχουμε τις αλλαγές που οραματιζομαστε.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia