Βίωσε τη χαρά της ελεύθερης πτήσης άνευ κινητήρα. (φωτ.&video)

Για όσους επιθυμούν να κατακτήσουν τον αέρα, η πτήση με εύκαμπτη πτέρυγα (paraglide) είναι μια ασφαλής δραστηριότητα, μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη τους.

Απόλυτη ελευθερία, εντυπωσιακή θέα, χαμόγελα, ενθουσιασμός…αυτό είναι η πτήση.

Ο ιδιοκτήτης της σχολής Δαίδαλος και έμπειρος εκπαιδευτής Λευτέρης Στεφανάκης, μεταδίδει τα μυστικά για μια απολαυστική βόλτα στους αιθέρες, εξελίσσοντας πιλότους και παράλληλα σας ταξιδεύει με διθέσιες πτήσεις που διαρκούν από 20 λεπτά έως και 2 ώρες και το κυριότερο…με κόστος που θα θες να ξαναπετάξεις!!!

Πρόκειται ασφαλώς για απερίγραπτη εμπειρία καθώς τα συναισθήματα της ελεύθερης πτήσης μαγεύουν τους ανθρώπους που ανοίγουν τα φτερά τους σε ύψος που φθάνει τα 2χλμ!

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία για να ζήσει κάποιος τη μαγεία της πτήσης με εύκαμπτη πτέρυγα. Μια σύντομη ενημέρωση στο χώρο απογείωσης, μερικά βήματα με τον εκπαιδευτή και ο κόσμος όλος απλώνεται στα πόδια σου!

Τα μαθήματα και οι πτήσεις γίνονται στην Κόρη, στα Μετέωρα, στον Ελληνόπυργο και στο Μουζάκι Καρδίτσας. ” Ίκαροι” μπορούν να γίνουν όσοι λατρεύουν την περιπέτεια από 7 ετών μέχρι και 70!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia