Βαγγέλης Κολώνας: Η υποψηφιότητα που “αγκαλιάζει” η κοινωνία.

Βέβαιη πρέπει να θεωρείται η εκλογή του υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Κολώνα μετά την παραγωγική θητεία που είχε ως σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων την περίοδο 2011-2014. Το δυναμικό στέλεχος του Κώστα Κρεμμύδα στέκεται με σεβασμό απέναντι στον δημότη και δηλώνει αποφασισμένος να δώσει λύσεις χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Το όραμα του για τα Τρίκαλα βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με τις θέσεις του Κώστα Κρεμμύδα, οπότε η κατάθεση της υποψηφιότητας του ήταν “υποχρέωση” απέναντι στο κοινό των Τρικαλων, που βλέπει έναν νέο άνθρωπο που έρχεται με ανεξάντλητη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ο Βαγγέλης Κολώνας, νοσηλευτής στο Θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων Τρικάλων και Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων και εκπρόσωπος στην ΠΟΕΔΗΝ, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα» του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κρεμμύδα.

Ο Βαγγέλης Κολώνας με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακό για τα προβλήματα της Πρόνοιας.

Το στέλεχος του Κώστα Κρεμμύδα έχει μπει δυναμικά στο προεκλογικό σκηνικό και τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει τον ενισχύουν με περισσότερο πάθος ενόψει της κρίσιμης εκλογικής μάχης!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia