Βαλάντης Τσιούτσιας: εδραιώνουμε κλίμα εμπιστοσύνης

Κερδίζει συνεχώς έδαφος στις καρδιές των συνδημοτών του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ.Βαλαντης Τσιούτσιας. Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης << Πύλη ΑΞΙΩΝ>> χτίζει μέρα με τη μέρα σχέση εμπιστοσύνης με όσους επιθυμούν να δουν τον τόπο τους να βγαίνει από το κάδρο της απομόνωσης, αφού βλέπουν στα μάτια τους ένα νέο επιστήμονα ικανό να καταστήσει την περιοχή ανταγωνιστική!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης επισκέφτηκε σήμερα το καρναβάλι της Πηγής το οποίο ζωντάνεψε μετά από πολλά χρόνια! Οι κάτοικοι του χωρίου έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι, δείγμα της αναγνωρισιμότητας που έχει πλέον αποκτήσει η υποψηφιότητα του! Έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ευχήθηκε του χρόνου να βρίσκονται ξανά όλοι στις επάλξεις!

Άνθρωπος με απόλυτη προσήλωση στις παραδόσεις, ο κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το “κάψιμο του Φανού” στους Καλόγηρους!

Έγινε μια παρέα με μικρούς και μεγάλους που συγκεντρώθηκαν στην τοποθεσία “φεγγαρια” για την αναβίωση του εθίμου της Αποκριάς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia