Βαλάντης Τσιούτσιας: Σχετικά με την αποχώρηση μας από το Δημοτικό Συμβούλιο


Βρίσκομαι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης δυο χρόνια και κάτι. Μελετώ όλα τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου και τα χειρίζομαι με σοβαρότητα και ευγένεια. Ασκώ υπεύθυνη αντιπολίτευση και εκφράζω πάντα την άποψή μου, με επιχειρήματα. Σε όσα θέματα συμπίπτουν οι απόψεις μας με τη Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου, δεν διστάζω να συμπορευτώ. Σε αρκετές περιπτώσεις καταθέτω τις δικές μας προτάσεις, ώστε να βελτιώσουμε αποφάσεις.
Σε αυτά τα χρόνια, περίμενα η Δημοτική Αρχή να έχει πάρει κάτι από το επίπεδο της αντιπολίτευσης. Αντιθέτως, ο Δήμαρχος ανήμπορος να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, καταφεύγει σε εκφράσεις του πεζοδρομίου, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση. Το ίδιο έπραξε και στην τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και δεν ανέχομαι να μου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Απαιτώ τον ανάλογο ΣΕΒΑΣΜΟ που δείχνω στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με αυτές τις ηθικές ΑΞΙΕΣ μεγάλωσα και με αυτές θα πορευτώ.

Με εκτίμηση,
Ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης
«Πύλη ΑΞΙΩΝ»
Βαλάντης Τσιούτσιας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia