Βασίλης Τσιασιώτης: “Μαζί θα χτίσουμε τα Τρίκαλα του μέλλοντος”!

Στην διορατικότητα και την απαράμιλλη οργανωτική ικανότητα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Τσιασιώτη έχει στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας.

Ο Βασίλης Τσιασιώτης υποδέχεται τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιώργο Καμίνη.

Ο απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού αφουγκράζεται τα κελεύσματα των καιρών και καταθέτει λύσεις που μπορούν να εκτελεστούν άμεσα επιλύοντας πολλά βασικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Συζητώντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιάννη Βαρδακαστάνη.

Δεν στέκεται μόνο εκεί…έχει στα σπάργανα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πλάνο για τον αγροτουρισμό διότι είναι πεπεισμένος πως υπό κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να αποτελέσει λοκομοτίβα ανάπτυξης. Επίσης, έχει στα χέρια του δέσμη προτάσεων για την προώθηση της πολιτιστικής παράδοσης των Τρικάλων, καθώς εκτιμά ότι βρίσκεται σε πτωτική τροχιά λόγω περιορισμένης γκάμας ανάλογων δραστηριοτήτων.

Με την καλή του φίλη και φέρελπιν πολιτικό Φωτεινή Αναστασίου.

Τέλος, ακούει με τη δέουσα σοβαρότητα τους συμπολίτες όλων των ηλικιών που διακρίνουν στην υποψηφιότητα του Βασίλη Τσιασιώτη ένα “καθαρό” πρόσωπο με κρυστάλλινο λόγο που διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα να ασκήσει χρηστή διοίκηση, όπως έκανε για πολλά χρόνια, υπηρετώντας την πατρίδα με ήθος και υψηλό φρόνημα.

Από στρατιωτική παρέλαση, έμπλεος εθνικής υπερηφάνειας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia