Βασίλης Τσιούτσιας: Αντιμετωπίστε τη στυτική δυσλειτουργία,απολαύστε τον έρωτα!

Καλοκαίρι σημαίνει εξόρμηση στην παραλία, δροσερές νυχτερινές αποδράσεις και ποιοτικό σεξ που αναβαθμίζει τη ζωή μας, αφού είναι αποδεδειγμένο ότι το συχνό σεξ με το έτερον ήμισυ προσφέρει ψυχική ευεξία και το σπουδαιότερο …κρατά τους γιατρούς μακριά!

Δέσμευση, Ζευγάρι, Ειδύλλιο, Ποδήλατο

Τι γίνεται όμως με τους άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία; Οι επιπτώσεις τις στυτικής δυσλειτουργίας τόσο στους άνδρες όσο και στις συντρόφους τους είναι πολύ σοβαρές και σύμφωνα με μελέτες, η αδυναμία επίτευξης καλής στύσης για σεξουαλική πράξη έχει ψυχολογικές επιδράσεις, ακόμη και όταν η αιτία του προβλήματος είναι απολύτως σωματική.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι sex-problem.png

Σε αυτό το σημείο έρχεται η πάνσοφη φύση να δώσει λύση στο ευαίσθητο αυτό θέμα με ειδική Φόρμουλα Φυτοθεραπείας που μπορείτε (με απόλυτη εχεμύθεια) να προμηθευτείτε στο φαρμακείου του ομοιοπαθητικού φαρμακοποιού Βασίλη Τσιούτσια (Ασκληπιου 33).

Το εξέχον μέλος των Ομοιοπαθητικών Φαρμακείων της χώρας και της Ένωσης Ομοιοπαθητικών γιατρών επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη φόρμουλα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτισης και στυτικής δυσλειτουργίας.

Η σύνθεση του συμβάλει στην αύξηση της λίμπιντο και βελτιώνει τη διάρκεια της στύσης. Ακούστε τον έγκριτο φαρμακοποιό και χαρείτε…το καλοκαίρι με επιπλέον σεξουαλική ενέργεια χάρη στα φυτικά αφροδισιακά βότανα της συγκεκριμένης φόρμουλας!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia