Βασίλης Τσιούτσιας “ενισχύστε τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού σας”

Ταγμένος στην ενημέρωση των Τρικαλινών σε θέματα που άπτονται της υγείας, ο έγκριτος φαρμακοποιός Βασίλης Τσιούτσιας συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον ενημερωτικό κύκλο που έχει ξεκινήσει προ πολλού, είτε με συνεχείς δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο είτε με στοχευμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Με την σημερινή του παρέμβαση στο trikalafocus, ο κ.Τσιούτσιας παρέχει χρήσιμες συμβουλές σε όσους συμπολίτες του διαπιστώνουν ότι σταδιακά “ξεμένουν” από ενέργεια ή αδυνατούν να βρουν την απαιτούμενη ψυχική ηρεμία και αναπόδραστα αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον ύπνο τους, με την κύρια αιτία να αποδίδεται στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Γι αυτό και μας προτρέπει να βάλουμε ένα σημαντικό σύμμαχο στην καθημερινότητα μας ,τα ειδικά συμπληρώματα διατροφής από βότανα, τα οποία συμβάλλουν στην διατήρηση της φυσικής και ψυχικής μας κατάστασης σε υψηλό επίπεδο!

Με πολυετή εμπειρία στην παρασκευή φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, ο διακεκριμένος φαρμακοποιός μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες του οργανισμού σας που διψάει για περισσότερη τόνωση!

Ειδική μνεία έκανε ο διακεκριμένος φαρμακοποιός στα λεγόμενα <<Ανθοϊάματα Bach>> τα οποία καταπολεμούν το άγχος και μειώνουν δραστικά το καθημερινό στρες!

Ο κ. Τσιούτσιας, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι οι εναλλακτικές θεραπείες κοιτάζουν την αιτία και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με σεβασμό στον θεραπευόμενο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia