Βασίλης Τσιούτσιας: Κάντε φίλο τον ήλιο με φυσική αντηλιακή λοσιόν! (video)

“Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να ανησυχείτε για την υπεριώδη ακτινοβολία” προτρέπει τους απανταχού πελάτες και φίλους του ο πρωτοπόρος ομοιοπαθητικός φαρμακοποιός και μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας κ.Βασίλης Τσιούτσιας.

Μπορούμε να χαρούμε την παραμονή μας στην παραλία και να κάνουμε φίλο του σώματος μας τον μεσογειακό ήλιο αρκεί να επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό το οποίο αφενός θα ενυδατώνει το δέρμα μας αφετέρου θα μπλοκάρει τις βλαβερές ακτινοβολίες που μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στο δέρμα μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Ο γνωστός φαρμακοποιός εφιστά την προσοχή μας στην επιλογή κατάλληλου αντηλιακού που κατά τον ίδιο πρέπει να γίνεται με σοβαρότητα και όχι με βάση τις ετικέτες που αναγράφονται στα ανάλογα είδη. Πως όμως θα ξεχωρίσουμε το κατάλληλο αντηλιακό προϊόν; Δείτε και συγκρατείστε tips προστασίας στο video που ακολουθεί με τον διακεκριμένο φαρμακοποιό να περιγράφει με σαφή και εμπεριστατωμένο λόγο τις μικρές αλλά ουσιώδεις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Γιατί το καλοκαίρι δεν μπορεί να …περιμένει!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia