Βασίλης Τσιούτσιας: Συμπλήρωμα κολλαγόνου για ομορφιά και υγιείς αρθρώσεις! (φωτ. & video)

Ένας επιπλέον σημαντικός σύμμαχος του οργανισμού μας βρίσκεται στα ράφια του φαρμακείου Βασιλείου Τσιούτσια στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων (Ασκληπιού 34). Πρόκειται για το γνωστό σε όλους κολλαγόνο, το οποίο αποτελεί περίπου το 30% των πρωτεϊνών εντός του σώματός μας. Αυτές είναι ισχυρές δομές που βρίσκονται παντού: Στα οστά, τους τένοντες, τους συνδέσμους, στο δέρμα,κτλ.

Ο καταξιωμένος φαρμακοποιός, μας υποδέχτηκε στο γραφείο του και μοιράστηκε μαζί μας τις εμβριθείς γνώσεις του, οι οποίες μας επιτρέπουν να διεισδύσουμε στην ευεργετική δράση του κολλαγόνου στο σώμα μας.
Το κολλαγόνο βρίσκεται στη φύση και βοηθάει το δέρμα στην σταθερότητα, την ευλυγισία και την συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι ζωτικής σημασίας για την ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρμα. Με την χρήση του οι ρυτίδες αρχίζουν να μειώνονται και η ελαστικότητα του δέρματος επανέρχεται σε μεγάλο ποσοστό εκεί που ήταν!

Ο ομοιοπαθητικός φαρμακοποιός Βασίλης Τσιούτσιας θεωρεί την ενημέρωση των πολιτών “καθήκον” !

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο ομοιοπαθητικό φαρμακοποιό (μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας) κ.Βασίλη Τσιούτσια, το Collagen with Pomegranate είναι ένα πόσιμο κολλαγόνο με ρόδι και υαλουρονικό οξύ. Όσο για τα οφέλη, του ακούστε από τον ειδικό και θα μείνετε εντυπωσιασμένοι!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia