Βασίλης Τσιούτσιας “Σύγχρονη μάστιγα η κατανάλωση αλκοόλ από εφήβους” (video)

Μια ακόμη στοχευμένη παρέμβαση του διακεκριμένου τρικαλινού φαρμακοποιού Βασίλη Τσιούτσια φιλοξενεί το trikalafocus, ο οποίος ευελπιστεί να ρίξει φως σε πτυχές του κοινωνικού προβλήματος που λόγω “ειδικών” συνθηκών παραμένουν… σκοτεινές. Σύμφωνα με τον πρωτοπόρο ομοιοπαθητικό η χρήση και η κατάχρηση του αλκοόλ στην εφηβεία έχει μεγαλύτερη επίπτωση στις ημιαστικές και αγροτικές περιοχές!

Για όσους συνειδητοποιήσουν την εξάρτηση τους από το αλκοόλ, η ομοιοπαθητική ενισχύει την προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα δόντια της μάστιγας, με ειδικό σκεύασμα που διατίθεται στο φαρμακείο Τσιούτσια. (Ασκληπιού 34)


Στο video που ακολουθεί ο διακεκριμένος φαρμακοποιός εφιστά την προσοχή των γονέων τονίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ενημερωμένες οικογένειες στην αντιμετώπιση της σύγχρονης μάστιγας του χρόνιου αλκοολισμού.

Θηλυκό Αλκοολισμός, Γυναίκα, Κορίτσι

Σύμφωνα με το μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας, οι λόγοι που ερμηνεύουν το γιατί πίνουν οι νέοι σχετίζονται με την επιθυμία τους να νοιώσουν καλά και να περνούν όμορφα με τους φίλους τους. Σημαντικοί λόγοι επίσης, που οδηγούν τους έφηβους στη χρήση αλκοόλ είναι η διευκόλυνση της κοινωνικοποίησης τους και η σεξουαλική αποδοχή.

Κορίτσι, Αλκοόλ, Αυτοκίνητα, Μηχανή

Από στοιχεία ερευνών στην Ελλάδα προκύπτει ότι οι έφηβοι καταναλώνουν για πρώτη φορά αλκοόλ στην ηλικία των 12 ετών,ενώ ο μέσος όρος της ηλικίας που αρχίζουν οι νέοι να συμμετέχουν στην επικίνδυνη αυτή συνήθεια διαμορφώνονται στα 16,2 χρόνια.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia