Βασίλης Τσιούτσιας: Τέλος στους μαύρους κύκλους με σύμμαχο την άρνικα. (φωτ.&video)

Γράφει η Μαρία Κοντογιάννη

Οι γνωστοί σε όλους μας μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν καθημερινό μπελά σε πολλές από εμάς τις γυναίκες με αποτέλεσμα να μας ταλαιπωρούν και να μας αναγκάζουν να μην αποχωριζόμαστε το αγαπημένο μας concealer.

O γνωστός Τρικαλινός φαρμακοποιός και μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας Βασίλης Τσιούτσιας, προτείνει μια καινοτόμα σειρά φυτικών προϊόντων, με κύριο συστατικό την άρνικα, που βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των σακουλών που εμφανίζονται ακόμα και στους άντρες.

Η κρέμα ματιών Eye Cream που εκτός από το φυτό άρνικα,( γνωστό για τη θεραπευτική του χρήση σε αθλητές που ταλαιπωρούνται από διαστρέμματα, μώλωπες και πρηξίματα) περιέχει κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα βιταμινών Β, βοηθά στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος με αποτέλεσμα το δέρμα να αναδομείται και να επανακτά τη χαμένη του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σταδιακή εξάλειψη των μαύρων κύκλων. Και φυσικά ο ενυδατικός ορός Moisture Plus Serum, ένα αληθινό ελιξίριο ομορφιάς με δραστικά συστατικά που δρουν στο εσωτερικό της επιδερμίδας, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση ώστε η περιοχή γύρω από τα μάτια να γίνεται πιο υγιής και λαμπερή. Τη συγκεκριμένη καλλυντική σειρά μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα

http://naturespot.gr/

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia