Βασίλης Τσιούτσιας: Φυσικές ουσίες υψώνουν ασπίδα απέναντι στους ανεπιθύμητους ιούς

Σε έξαρση βρίσκεται παγκοσμίως η εξάπλωση του covid-19 γεγονός που έχει επιφέρει τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητα μας με βασικότερη όλων τον αυτοπεριορισμό μας.

Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να επιδείξουμε ψυχραιμία αλλά και να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να αποτρέψουμε τον ιό να προσβάλλει τον οργανισμό μας. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Με φυσικές ουσίες που βρίσκονται σε συμπληρώματα διατροφής ( και όχι μόνο) και μας βοηθούν να χτίσουμε μια άριστη αντιική προστασία που περιορίζει τον κίνδυνο. Ποιες είναι ουσίες που προστατεύουν από τις ιογενείς λοιμώξεις;

Σύμφωνα με το μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας κ.Βασίλη Τσιούτσια, καθαρά φυσικές ουσίες όπως η κουερσετίνη  (καλύτερη διατροφική πηγή αυτής της ουσίας είναι το κρεμμύδι) η βιταμίνη C και D3, το σελήνιο μαζί με ψευδάργυρο, το μέλι και η πρόπολη ασκούν προστατευτική δράση έναντι των λοιμώξεων!

Σύμφωνα με τον κ.Τσιούτσια, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η εφαρμογή των μέτρων προσωπικής προστασίας και οι οδηγίες των αρμόδιων αρχών δρουν ανασταλτικά στην εξάπλωση της πανδημίας.  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia