Βασίλης Τσιούτσιας: 10 super τροφές που βοηθούν να αποβάλλετε τη νικοτίνη! (φωτ.&video)

Σημαντικές συμβουλές σε όσους έχουν σταματήσει το κάπνισμα ή προσπαθούν να δώσουν τέλος στην επιβλαβή συνήθεια δίνει ο πρωτοπόρος ομοιοπαθητικός φαρμακοποιός και μέλος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας Βασίλης Τσιούτσιας.

Να Σταματήσει, Καπνού, Κλείστε, Κάπνισμα

Η νικοτίνη προκαλεί ταχεία αύξηση της πίεσης του αίματος και σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες. Επιπλέον, ακόμη κι αν κάποιος σταματήσει το κάπνισμα, η επίδραση της νικοτίνης μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο επαγγελματία υγείας η νικοτίνη προκαλεί μεγάλη ψυχολογική αλλά και σωματική εξάρτηση στο κάπνισμα, οπότε η εξάλειψη της χημικής ουσίας από τον οργανισμό είναι απαραίτητη αν θέλουμε να ενισχυσουμε την αποφασιστικότητα μας απέναντι στην κακή συνήθεια.

Γυναίκα, Πορτραίτο, Τσιγάρο, Smokey

Το εξέχον στέλεχος της Ομοιοπαθητικής Ελληνικής Εταιρείας μας ενημερώνει πως είναι εφικτό να διώξουμε τη νικοτίνη γρήγορα και με φυσικό τρόπο από το σώμα μας! Καταναλώνοντας καθημερινά τρόφιμα που καθαρίζουν τη νικοτίνη όπως μπρόκολο, πορτοκάλια, σπανάκι, πιπερόριζα, καρότα, ρόδι, σιτάρι και λάχανο!

Λαχανικά, Καρότο, Τροφίμων, Υγιής

Δείτε το αναλυτικό video με τη συνέντευξη του διακεκριμένου φαρμακοποιού στο trikalafocus και θα διαπιστώσετε ότι η φύση έχει προνοήσει για όλα! Όπλο μας η γνώση και η υγιεινή διατροφή!


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia