Βγήκαν στο κέντρο των Τρικάλων τα τρακτέρ – «Δεν πάει άλλο» από τους αγρότες (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Ηχηρό μήνυμα προς τους κυβερνώντες για την επίλυση των αιτημάτων ζωτικής σημασίας, έστειλαν σήμερα από τα Τρίκαλα, οι αγρότες της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων “Η Ανοιξη”.

Το πρωί πραγματοποίησαν συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο κολυμβητήριο, διέσχισαν τους δρόμους της πόλης και κατέληξαν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων όπου διατράνωσαν τη δυσαρέσκεια τους στην κυβερνητική πολιτικη που βγάζει τους αγρότες στους δρόμους.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Γιώργος Λιατίφης, πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Νομού Τρικάλων, ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη», Λάμπρο Τσέκα, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε…«Απαιτούμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την παραγωγή, ώστε να μπορέσουμε να ζούμε από το μόχθο μας. Σε συντονισμό με συναδέλφους μας από όλη την Ελλάδα βρισκόμαστε για ακόμη μια φορά στο δρόμο. Η μείωση των τιμών στα περισσότερα προϊόντα, σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους παραγωγής κάνει την κατάσταση ασφυκτική για τους μικρομεσαίους αγρότες».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Μετα το πέρας των χαιρετισμών, αντιπροσωπεία των αγροτών, με επικεφαλής τον Λάμπρο Τσέκα, συναντήθηκε με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Γακόπουλο, στον οποίο επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα τους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia