Βλαχογιάννης από καρδιάς σε μεγαλειώδη συγκέντρωση: Θα είμαι η δική σας φωνή – Ξέρω να λέω τα μεγάλα ΟΧΙ και τα μεγάλα ΝΑΙ (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Μέγα πλήθος για Βλαχογιάννη: Με ξέρετε καλά. Δεν σας καλώ να με ψηφίσετε με αντιπαροχή, αλλά γι΄αυτό που είμαι.

Μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο που κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων αλλά και τον αύλειο χώρο, πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία το βράδυ της Τρίτης ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης και εκ νέου υποψήφιος Ηλίας Βλαχογιάννης.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα 15λεπτο βίντεο, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν στα Τρίκαλα και σε όλο το νόμο και έχουν την σφραγίδα και την υπογραφή του Ηλία Βλαχογιάννη. Επίσης σημαντικά πολιτικά πρόσωπα όπως οι νυν και πρώην Υπουργοί Μάκης Βορίδης, Λευτέρης Οικονόμου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αρκετοί ακόμη, μίλησαν για τον Ηλία Βλαχογιάννη ως άνθρωπο και πολιτικό, σκιαγραφώντας την προσωπικότητα του και για την μεγάλη του προσφορά στον τόπο.

Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, ο οποίος έκανε μια αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και προσκαλώντας τον Ηλία Βλαχογιάννη στο βήμα, απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Χρειαζόμαστε αυθεντικούς ανθρώπους με όραμα και γνώση στη νέα κυβέρνηση σαν τον Ηλία Βλαχογιάννη», με την αίθουσα να ξεσπά σε θερμά χειροκροτήματα.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης ανεβαίνοντας καταχειροκροτούμενος στο βήμα, άρχισε την ομιλία του ως εξής: Η σχέση που έχω μαζί σας όχι μόνο αντέχει στο χρόνο, αλλά συνεχώς δυναμώνει. Στην πολιτική μου διαδρομή ήμουνα πάντα της λογικής να λέω λιγότερα και να κάνω περισσότερα. Οι εκλογές της Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες. Το δίλημμα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας. Θα πάμε σταθερά μπροστά τη χώρα ή θα γυρίσουμε στο χθες.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης έκανε αναφορά στο έργο της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ελληνοτουρκικά, μεταναστευτικό, παιδεία, υγεία, οικονομία κλπ., αναγνωρίζοντας λάθη και παραλείψεις, αλλά και τονίζοντας πως ήταν η μοναδική κυβέρνηση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες (πανδημία, ενεργειακή κρίση, Τουρκική επιθετικότητα, φυσικές καταστροφές κλπ.).  Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας δοκιμασμένος πολιτικός, ένας αναγνωρισμένος ηγέτης,  με περγαμηνές στην Ελλάδα και κύρος στο εξωτερικό.

Παράλληλά άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως ψαρεύει σε θολά νερά ασκώντας πολιτική λαϊκισμού. Να μη διακινδυνεύσουμε, όσα με θυσίες, κόπους και σκληρή προσπάθεια, όλοι μαζί πετύχαμε. Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επιστροφή στο χθες, επιστροφή στα όσα δραματικά έζησε η πατρίδα μας το 2015!

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο έργο που συντελέστηκε επί των ημερών σε όλο το νομό, ευχαριστώντας από το βήμα όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί για το κοινό καλό, όπως ο Αντιπεριφερειάρχη Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος, ο πρώην Υφυπουργός Νίκος Λέγκας κλπ. Πρώτη φορά έγιναν τόσα έργα και ήρθαν τόσα χρήματα στο νομό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην δική του υποψηφιότητα ο Ηλίας Βλαχογιάννης συμπλήρωσε: «Η πολιτική είναι θυσία, είναι προσφορά στον τόπο. Τον Ηλία Βλαχογιάννη τον ξέρετε καλά. Δεν σας καλώ να με ψηφίσετε με αντιπαροχή, αλλά  να με ψηφίσετε γι΄αυτό που είμαι. Τα Τρίκαλα με την Ηλία Βλαχογιάννη στη Βουλή θα έχουν ισχυρή φωνή και δυνατή εκπροσώπηση. Ξέρω να λέω τα μεγάλα όχι εκεί που πρέπει, όπως και τα μεγάλα ναι, Σας καλώ να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία στη κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και τον Ηλία Βλαχογιάννη στο Ελληνικό κοινοβούλιο»!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia