«Βούλιαξαν» από κόσμο οι Γόμφοι – Ξεσήκωσε τον κόσμο το Καρναβάλι 2023 (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, στην περιοχή πέριξ της πλατείας των Γόμφων, όπου αναβίωσε με εξαιρετική επιτυχία μετά απο τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το παραδοσιακό καρναβάλι των Γόμφων.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες έζησαν μοναδικές στιγμές από την παρέλαση των 21 αρμάτων και των καρναβαλιστών που έδωσαν χρώμα και ζωντάνια, μεταδίδοντας την καρναβαλική διάθεση στην πάλαι ποτέ Ραψίστα.

Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους των Γόμφων που τιμούν την παράδοση του τόπου τους και συμμετέχουν στα δρώμενα που περνούν από γενιά σε γενιά.

Άξιοι συγχαρητηρίων τα πεζοπόρα τμήματα, οι σύλλογοι και οι μαθητές που πλαισίωναν τα άρματα εξοπλισμένοι με στολές , μάσκες ντουντούκες, κομφετί, σερπαντίνες και αφρούς, καθιστώντας το Καρναβάλι Γόμφων 2023 αξέχαστο!

Ακολούθησε ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι και ανιματέρ για τους μικρούς φίλους, ενώ στους μεγάλους προσφέρθηκε δωρεάν παραδοσιακή φασολάδα λαγάνα, τσίπουρο και κρασί!

Το Καρναβάλι Γόμφων διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia