Βράβευσε τους μαθητές ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων. (φώτο & video)

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μουσείο Τσιτσάνη, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, βράβευσε τα δικά τους παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις του έτους 2018-2019.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία των Δημάρχων Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου και Πύλης, Κώστα Μαράβα, δημοτικών συμβούλων, μαθητών και των οικογενειών τους.

Τη σεμνή εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος Ευάγγελος Κωστίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές εκδηλώσεις για να τιμηθεί η προσπάθεια των παιδιών.

“Ελπίδα μου είναι να γυρίσετε πίσω, αφού ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και να δώσετε στην τοπική κοινωνία καινούργια πράγματα, καινούργιες ιδέες” τόνισε απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές, ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο οποίος συνεχάρη του γονείς των επιτυχόντων και ευχήθηκε καλές σπουδές με ευόδωση των στόχων τους.

Ευχές για καλή φοιτητική ζωή με προσήλωση στους στόχους, ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, έδωσε στους βραβευθέντες, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων με το συνδυασμό “Μαζί για τα Τρίκαλα” , Στέφανος Βαβύλης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia