Βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στην τοξωτή γέφυρα Πύλης

Η μοίρα τα ‘φέρε έτσι ώστε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής να ανταμώσουν επιτέλους ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης με το ζεύγος Μπότη.

Μπορεί ο τρικαλινός γιατρός και η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας Ελένη Στεργίου – Μπότη και εργαζόμενη στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας να αφήνουν καιρό τώρα ανοιχτό το ενδεχόμενο της κοινής εξόδου για συζήτηση μακριά από την δύσκολη καθημερινότητα, ωστόσο φαίνεται πως η τύχη τους έκανε τελικά το χατήρι και με φόντο την επιβλητική τοξωτή γέφυρα της Πύλης και μαέστρο της παρέας τον γιατρό Ιωάννη Κουτσονάσιο, αναπτύχθηκε συζήτηση σε ευχάριστο κλίμα για τις εξελίξεις στην υγεία αλλά και για τα αυτοδιοικητικά, τα οποία θα αρχίσουν σταδιακά να μας απασχολούν.

Σε ανάμνηση της καλής παρέας η σχετική φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται ο Θανάσης Μπότης και η σύζυγος του Ελένη, ο αναπληρωτής Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης και ο υπεύθυνος του εμβολιαστικού κέντρου Πύλης Γιάννης Κουτσονάσιος. Μάλιστα ο τελευταίος, γνωστός για τις ατάκες του, βλέποντας τη φωτογραφία είπε στον Θανάση Μπότη… «Οι βλάχοι λάμπουν».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia