Βραβεύτηκε η Αστική Ανάπτυξη για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης (ΦΩΤΟ)

Μια τιμητική βραδιά για τα Τρίκαλα και την Θεσσαλία.

Δρέπουν τους καρπούς της προσπάθειας τους να βάλουν τάξη στο κέντρο της πόλης με την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης τα στελέχη της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων.

Ο Γιώργος Ζιώγας με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Λίγους μήνες μετά την εφαρμογή του νέου συστήματος, ήρθε η αναγνώριση της πρωτοβουλίας τους και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο καθώς η δημοτική εταιρεία βραβεύτηκε στα  Best City Awards  2023, κορυφαίο θεσμό βραβείων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μαζί με τον πρόεδρο της δημοτικής εταιρείας «Αστική Ανάπτυξη» Α.Ε. Γιώργο Ζιώγα ,τον διευθυντή της, Χρήστο Γούλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο της e-trikala Γιάννη Κωτούλα και την πρώην αντιδήμαρχο Βασιλένα Μητσιάδη.

Με αφορμή την ξεχωριστή στιγμή τόσο για τον Δήμο Τρικκαίων όσο και την Αστική Ανάπτυξη, ο πρόεδρος αυτής Γιώργος Ζιώγας, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

Η Αστική Ανάπτυξη βραβεύτηκε για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης και την άμεση ανταπόδοση στην κοινωνία από την διευκόλυνση στην καθημερινότητα όλων των δημοτών αλλά και την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης .
Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να αγωνιζόμαστε για την εξέλιξη της κοινωνίας .

Με οδηγό τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου πάμε τα Τρίκαλα μπροστά !!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia